Вятърът...



Вятърът духа където си иска и чуваш шума му, но не знаеш откъде идва и накъде отива.Tака е с всеки, който се е родил от Духа. Ев.Йоан 3:8

събота, 23 юли 2011 г.

Морска картичка

Нали е лято и за какво друго да си мисли човек - море, смях, чайки, пясъчни замъци и раковини.......Това е причината да направя тази картичка за рожденния ден на един младеж със сини очи, роден в средата на лятото, който обича морето и кой знае, един ден може да стане капитан на кораб като татко си. :)
Дали съм се справила - вие ще кажете. Това е моят първи опит за рисувана картичка, а  и за първи път използвам уредът за правене на релефни вълни, който спечелих преди повече от половин година от "Двете елши". За фон използвах паус с летящи чайки(не знам дали се вижда на снимката), но  лепилото, с което е залепен върху картона си личи и  затова отгоре прикрепих синьото въже.



Ами това е. Желая ви усмивки, синьо безвремие и безбрежно вдъхновение! :):):)

3 коментара:

  1. Много нежна картичка се е получила, с дъх на романтика! Много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  2. Справила си се чудесно! Замисълът е страхотен, а детайлите са всеки на мястото си! И чайките видях, и усетих морския бриз! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. Великолепна картичка, с прецизно изпипани детайли (възела, котвичката, цветовете....всичко). Безумно красиво творение, което извиква спомени и събужда детето в нас.
    Благодаря ти, че ни я показа.
    От точно такъв тип красота имах нужда в момента, в който отворих публикацията ти.

    Хубава седмица от мен.

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен и ще се радвам,ако го споделите!