Вятърът...



Вятърът духа където си иска и чуваш шума му, но не знаеш откъде идва и накъде отива.Tака е с всеки, който се е родил от Духа. Ев.Йоан 3:8

четвъртък, 14 юли 2011 г.

РАЗПРОДАЖБА - ФИНАЛ

Здравейте!
Днес обявявам Край на РАЗПРОДАЖБАта на моите картички! За два дни, от предложените 21 картички, продадох 17 плюс един непоказан разделител. Неочаквано бързо - буквално за половин час, се разпродадоха всичките показани през първия ден. От статистиката в блога си видях, какъв интерес предизвика това начинание, което обмислях дълго и към което пристъпих плахо и със свито сърце. Но се оказа, че добрите хора никога не свършват. За проявената човечност, не мога да не изразя своята голяма благодарност към Вили Палазова, Иванина Василева, Цвети Николова, Федя Кацарева и Доника Симеонова! Към тях отправям своето признание и  пожелания Любовта да изпълва сърцата им, Светлината на Духа да огрява душите им, Бог да ги дарява с Вяра, сила и увереност и да ги закриля в добрите им дела!!!
Ако някой прояви интерес и желание да закупи, някоя от "останалите" картички, може да ги види тук.
Наложи се да редактирам поста си сега в 15:42(14.07.11), за да допълня, че и последните три картички вече са продадени на Тони Божанина, към която също отправям своите специални благодарности за невероятната духовна подкрепа,която ми оказва!
И както обещах, ето и вторият ми "отчет" - превода на сумата, събрана вчера.
Благодаря  на всички !  
Желая ви прекрасно лято - синьо, морско - солено, слънчево, преливащо от смях и щастие, за да се заредите с вдъхновение, оптимизъм и красота, които да споделяте  с любими хора!







5 коментара:

  1. Хубаво лято и на теб.Към добрите дела ти ни поведе все пак! Поздрави и прегръдки от сърце!

    ОтговорИзтриване
  2. От мен едно вълшебно синьо лято,изпълнено с премерено количество мохито,на фона на тих джаз в компанията на любим човек ;))))))

    ОтговорИзтриване
  3. Еееххх,момичета! Благодаря ви за чудесните пожелания! Прекрасни сте!И когато с удоволствие отпивам от мохитото, ще отправям по ефира своите усмивки и прегръдки към вас!

    ОтговорИзтриване
  4. Не можах да се включа и да помогна и съжалявам.
    хубавото е, че доброто в този свят го има, живо е и вие го доказвате, мили момичета! Радвам се, че ви има на този свят! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Лара,благодаря ти!Нищо, че не си успяла!Вероятно ще помогнеш на някой друг. И със сигурност ще го направиш от сърце! Има толкова хора,които се нуждаят от подкрепа, добра дума, та дори и само от усмивка!Важното е да съхраняваме доброто и да раздаваме от него колкото можем, защото пак ще получим! Каквото отдаваме, това и ще ни се върне!
    Прегръдки от мен! И ти желая вдъхновение!

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен и ще се радвам,ако го споделите!