Вятърът...



Вятърът духа където си иска и чуваш шума му, но не знаеш откъде идва и накъде отива.Tака е с всеки, който се е родил от Духа. Ев.Йоан 3:8

вторник, 12 юли 2011 г.

РАЗПРОДАЖБА


Здравейте!
Днес постът ми е необичаен. Дълго се чудех, но реших да свърша нещо, което замислих отдавна - обявявам РАЗПРОДАЖБА на мои картички с идеята да ми помогнете да СЪ-ТВОРИМ  ДОБРО. Надявам се на вашата подкрепа и съдействие, за да помогнем на моя състудент Николай Иванов от гр. Игнатиево, област Варна. Той е болен и неподвижен. Страда от прогресивна мускулна дистрофия в следствие на тежка фрактура на подбедреците на десния му крак, получена по време на футболен мач. Той е в инвалидна количка с хронични декубитални рани на двата крака под глезените, които упорито не зарастват, но без доказан по медицински път диабет и се нуждае от ежемесечно приемане на хранителна добавка - капсули АНТИОКС на компанията Vision, която има положително въздействие. Цената й не е висока за работещи хора, но той разчита на инвалидната си пенсия и добрината на хората. Далеч съм от мисълта, че с тази разпродажба ще бъде решен проблемът му, но никога не е излишен един малък жест на съпричастност, подкрепа и милосърдие. Не зная как да ви призова, има толкова много хора, които се нуждаят от подадена ръка, но се надявам на спонтанно взето от вас решение за помощ. Ако прецените, че си заслужава да се отделят няколко лева, моля споделето това във вашите блогове или на стените си във Facebook. Защото, както казва Пух : Колкото повече, толкова повече! Картичките, които ще видите по-надолу, са естествено в моя стил - рециклирана хартия и хербаризирани цветя.Част от тях сте виждали, но повечето съм направила специално за тази БЛАГОТВОРИТЕЛНА идея. Зная, че това не са най-красивите картички, които могат да се направят или купят, но  те са много специални, заредени с доброта, надежда и усмивки. Определила съм цени, които не са толкова високи (според мен), така, че повече хора да могат да си позволят да ги закупят. Ако някой иска, би могъл да заплати и по-голяма сума. Ще ви бъда много благодарна, ако споделите мнението си и оставите своя коментар, а можете да ми пишете и на e-mail:  delkaleskova@abv.bg . Сумите можете да  изпращате по моята  банкова сметка  BG95PRCB92301002664016  банков код BIC: PRCBBGSF  в Прокредит банк АД, а след приключване на благотворителната дейност ще  преведа сумата наведнъж  ще ви дам пълен отчет за събраната и преведена сума. Всеки закупил моя картичка, ще я получи на адрес посочен от него в писмо до електронната ми поща. Сега остава да ми се доверите и заедно да свършим едно добро дело.

Тъй като съм направила малко повече от 20 картички и не мога да ги покажа всички наведнъж, то сега ще видите първите седем, а за да е по-слънчево, започвам със Слънцето :)

1. Слънцето - 6 лв

2. Зелена картичка с жълто полско цвете - 4 лв

3. Малък букет от виолетки - 3 лв

4. Синьо полско цвете - 4 лв

5. Паричка - 4 лв

6. Учудената теменужка - 5 лв

7.Червената роза със зелената панделка - 5  лв

5 коментара:

  1. Blagoslaviam te za dobroto delo!Blagoslaviam te taka ,che koito otvori tozi blog,sarceto mu da prelee i bade dokosnat ot Angeli i Heruvimi,s Hristova lubov da otklikne na tozi zov za pomosht!
    Love in Jesus,
    Toni

    ОтговорИзтриване
  2. Колко си БЛАГОРОДНА,мила Делче!Тази твоя идея заслужава много адмирации.Освен всичко останало,което притежаваш-ти си човек с много голямо сърце!!!
    Ако е възможно за теб,ще купя всички картички с огромно удоволствие!По-удобно ми е да ти дам парите лично-нали нямаш против?Обичам те и се прекланям и възхищавам на всички твои творения и на този мил жест към съученика ти!!!

    Вили Палазова

    ОтговорИзтриване
  3. Поздравления и от мен за чудесната инициатива!
    Ако все пак решеш, да не продадеш всички картички на един човек, бих искала Слънцето - много го харесвам. Вероятно и от тези, които предстои да покажеш, ще си избера.
    Писах ти и на ел.поща.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Мили,момичета,трогнахте ме! Благодаря ви! Цвети, слънцето ще е за теб! A всички останали за теб приятелко, Вили! Невероятни сте! Благодаря ви за подкрепата! Прегръщам ви от сърце!

    ОтговорИзтриване
  5. Prizovavam vsichki hora sas specialni darbi da sledvat primera na Delka v imeto na Hristovata viara v dobroto!A na vsichki ostanali-praktikuvane na hristianska lubov chrez poodkrepa na meropriatiata,zashtoto bez tiah nishto ne moje da se sluchi! Bravo!Vazhishtavam se!
    A.B.

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен и ще се радвам,ако го споделите!