Вятърът...Вятърът духа където си иска и чуваш шума му, но не знаеш откъде идва и накъде отива.Tака е с всеки, който се е родил от Духа. Ев.Йоан 3:8

събота, 29 януари 2011 г.

Съхрани......

....... багрите на цветята е моята тема и участвам с този проект в играта на Arty-mark.
Това са отново картички с хербарии и рециклирана хартия, но  намерили своето място в един малък "джамлък"  :):):)

10 коментара:

 1. Чудесни хербарии. Много елегантна украса за дома.

  ОтговорИзтриване
 2. И пак ме очарова- разбира се как по-добре да съхраним цветята, от това да направим хербарийй и с него на даправим "приказка". Много интересна идея."Джамлъка" е страхотен. Иска ми се от всеки прозорец да се виждат само най- ярките багри и най- красивите цветя. Пожелавам ти го и на теб. Прекрасен проект.Благодаря ти от сърце, че го сподели с нас.

  ОтговорИзтриване
 3. Браво за " джамлъка". Хм! Харесва ми този израз, макар че точното му възпрозвеждане не ми е много ясно.Предполагам, че става въпрос за средата, която обитаваш. Също така предполагам че това пространство е изпълнено с красота и много творчески проекти!

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря,ви момичета! Много сте мили! Деляна,само за пояснение(защото според мен я знаеш тази дума)ще кажа,че ДЖАМ значи стъкло и идва от персийски.Джамлък според тълковния речник значи
  1. Балкон или тераса със стъклени стени.
  2. Витрина на магазин.
  3. Шкаф със стъклени стени.
  А според речника на остарелите,редките,чуждици и диалектни думи означава "остъклена направа".
  Така,че смислово се доближава и на мен ми изглежда подходяща.Това е един малък сгъваем "параван" с големина около 20/50 см и с възможност там да се слагат снимки, а аз избрах да сложа моите картички. :):):)

  ОтговорИзтриване
 5. Очаровятелна идея. Много оригинално и впечатляващо.

  ОтговорИзтриване
 6. Много ми хареса идеята ти ,изпълнението също!Подкрепям използването на рециклирана хартия ,но твоята е впечатляваща!Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 7. Много ми харесва паравана ти! Интересна идея, изпълнена подобаващо - браво!

  ОтговорИзтриване
 8. Сигурно ти омръзна да те поздравявам,Скъпа Приятелко,но няма как...Невероятна си,както винаги!Дерзай смело напред!Целувам те и те прегръщам!Вили Палазова

  ОтговорИзтриване
 9. Страшно много ми харесва това, което виждам! Много красиво, уютно и изискано! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 10. Благодаря на всички за подкрепата и позитивните отзиви! Вили, благодаря ти мила! Ти си винаги толкова очарователна и лъчезарна!

  ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен и ще се радвам,ако го споделите!