Вятърът...



Вятърът духа където си иска и чуваш шума му, но не знаеш откъде идва и накъде отива.Tака е с всеки, който се е родил от Духа. Ев.Йоан 3:8

неделя, 21 ноември 2010 г.

Времето.....

Съществува ли или то е само начин да отчитаме земния си престой?Били ли сме вече и ще ни има ли?Бърза ли то или се влачи като гъста мъгла по върховете на дърветата?Облича света с пролетните си багри,гали узрелите жита,танцува пременено с есенните листа и рисува зимни рози върху стъклата.Какво ще вземе от нас и какво ще открием?Ще ни направи ли по-мъдри или по-богати?
То носи спомен с дъх на море и детски смях,аромата на топъл козунак и светла Коледа,за първата любов и първата целувка,за щастието от появата на ново човече в дома..........
Спомени........


Ето моят опит да се впиша в предизвикателството на "Двете елши" със спомен от моето детство,когато сутрин радиото ни събуждаше за училище с кукуригането на петлето.
Използвала съм рециклирана хартия и хербаризирани цветя,а Вие използвайте своята фантазия  :)

Предизвикателството на "Двете елши" на тема "ВРЕМЕ" е страхотно!Пожелавам на всички успех и творческо вдъхновение!

7 коментара:

  1. Много обичам картички с рециклирана хартия :) Картичката ти ме върна в детските години, когато ваканциите прекарвах на село при баба: сушените билки под навеса и кукуригането на петела сутрин... Много оригинално :)

    ОтговорИзтриване
  2. Поздравления !!! Стойностна и като съдържание, и като изпълнение. Определено е направено с желание, носталгия и добронамереност.

    ОтговорИзтриване
  3. За мен си най-ДОБРАТА !!! Нещо истинско и чувствено! Стефан

    ОтговорИзтриване
  4. много оригинално наистина! прекрасни спомени ти желая и в бъдеще, т.е. живей така, че да ги имаш тогава,
    а това петле и аз помня добре, само че не го обичах никак, заради това че исках още да поспя!

    ОтговорИзтриване
  5. Kartichkite na Delka imat neizmerim uspeh v sachetanie s moite cvetni disaini,predstaveni na ART Festivali v USA.Dokato moite kartichki,koito se nauchih da pravia ot Delka prilichat na istinsko biju,vartiano s uset mejdu dve race,kartichkite na Delka prilichat na malak kas ot zemnia rai,sazdadeni ot Boga! Harmonia,balans i madrost!Dalechen pozdrav za vsichki tvorci!Bravo Delche!

    ОтговорИзтриване
  6. Много благодаря на всички,които са написали толкова мили думи!Благодаря!!!А моята приятелка Тони е писала доста страстно и пристрастно,но на нея й е "простено".Нали ми е приятелка.:)

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен и ще се радвам,ако го споделите!