Вятърът...



Вятърът духа където си иска и чуваш шума му, но не знаеш откъде идва и накъде отива.Tака е с всеки, който се е родил от Духа. Ев.Йоан 3:8

петък, 26 ноември 2010 г.

Днес е празник :)




Днес моят блог има празник! Защото днес "Пипи Дългото Чорапче" празнува своя 65-ти рожден ден.Тя всъщност не е толкова стара,а винаги ще си бъде едно деветгодишно дете.Освен,че се казва Пипилота Виктуалия Транспаранта Ментолка Ефраимова Дългото чорапче,дъщеря на капитан Ефраим Дългия чорап, всъщност е и "НЕЩОТЪРСАЧ".
А това е:
"Човек,който търси неща!Какво друго би могло да бъде?.Светът е пълен с разни неща и наистина има нужда някой да ги потърси и намери.Именно това правят нещотърсачите.А сега трябва да побързаме,за да не ни изпреварят други нещотърсачи и да отнесат всички златни кюлчета,които се намират в околността!........Няма нищо по-хубаво от това,да бъдеш Нещотърсач.Просто да се чудиш,че с тази работа не се занимават повече хора!?! "

Е,аз си пожелах да бъда Нещотърсач и по пътя си да открия най-важните за мен неща! :):):)
И приемам поздравления и пожелания! :)


2 коментара:

  1. Поздравления на патерица, но от сърце! :) И пожелания да откриеш много важни за теб неща!

    ОтговорИзтриване
  2. Нищо,че е на патерица,пак приемам поздрава!И тъй като "търсенето" е постоянно състояние,то поздравите могат да се отправят и приемат по всяко време! :)

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен и ще се радвам,ако го споделите!