Вятърът...



Вятърът духа където си иска и чуваш шума му, но не знаеш откъде идва и накъде отива.Tака е с всеки, който се е родил от Духа. Ев.Йоан 3:8

четвъртък, 27 октомври 2011 г.

Предизвикателство за "БЛАГОТВОРЕНЕ"

Здравейте!
Днес във Фейсбук прочетох за едно събитие, което ще се състои в Пловдив. "Аз творя за теб" е благотворителна акция за събиране на ръчно изработени картички, предмети и плетива. Това е акция, в която бихме могли да се включим и ние. Призовавам ви да откликнем на тази инициатива  защото е в нашите възможности. Мисля, че има достатъчно време, за да направим картичка специално за повода или да дарим готова(и). Може би ще бъде трудно за картичкофуриите от страната, но ние от Пловдив бихме могли да се представим достойно. Мястото и часът на събитието е книжарница "Хеликон - Център", ул. "Княз Александър Батенберг"  29, на 03. Ноември 2011 (четвъртък) от 12.00ч. до 19.00ч.

Предизвиквам ви за БлагоТворене! Желая ви вдъхновение и правете Добро! А от мен - усмивки!

6 коментара:

  1. Да ,да,да Дел!Браво ,че го показваш!Аз лично се свързах преди 10-на дни с едно момиче от София,чиято приятелка е към фондация с подобна цел!Но както и да е...ще се радвам ако успеем да се видим на 03.11дори за кратко!

    ОтговорИзтриване
  2. Пишете и мен!
    Дел, ако има някакви други условности би ли ги споделила или да ми звъннеш да се разберем допълнително.
    Сърдечно благодаря, предварително! И до скоро!

    ОтговорИзтриване
  3. Дел,благодаря че ни информира/ще каже човек,че не съм в града :)/,въобще не знаех че има такава инициатива.Много е добро ,ще се опитам да се организирам за такава кауза.Желая ти спорен и слънчев ден :)

    ОтговорИзтриване
  4. Момичета, благодаря ви, че откликвате! Страхотни сте! Не зная подробности, просто прочетох за това във Фейсбук и реших да го споделя с вас с мисълта, че който има възможност и желание би могъл да се включи. Идеята е много добра! От опит знам, че хората искат да помогнат и с радост се отзовават и проявяват съпричастност. А да помогнеш чрез красотата е прекрасно! Имам една молба към всички вас - споделете това във вашите блогове или във фейсбук - профилите си. Така повече хора могат да се присъединят. Даряват се не само картички, но и други предмети ръчна изработка. Ще се опитам да направя няколко картички и вероятно ще бъда в книжарницата на 03.11 след 17ч и ще ми бъде приятно, ако успеем да се видим там с някого от вас! Нека бъде топлина в душите ви!
    П.П. Не зная дали ще се отвори връзката, която ще прикача, но от този профил могат да се прочетат малко повече подробности.
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001448402052&sk=wall

    ОтговорИзтриване
  5. Здравей, Дел! Току-що видях анонса във Фейсбук и го публикувах на стената си. Сега ще направя същото и в блога :)Аз също имам желание да се включа. Няма да успея да приготвя нови картички, но имам стари, които чакат своите притежатели и да ги открият чрез това благотворително начинание, на мен поне много ми харесва :)Надявам се да се видим там, аз също мога след 17,00 часа :) Поздрави !

    ОтговорИзтриване
  6. И аз благодаря за информацията! Надявам се да успея да се включа и ще се радвам да се видим там!

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен и ще се радвам,ако го споделите!