Вятърът...



Вятърът духа където си иска и чуваш шума му, но не знаеш откъде идва и накъде отива.Tака е с всеки, който се е родил от Духа. Ев.Йоан 3:8

понеделник, 24 октомври 2011 г.

Нов дом

Здравейте!
Тези дни нямам много време и дори не успях да разгледам всички красоти които сте сътворили. Набързо ще ви покажа последната картичка, която направих. Първоначално нямах никаква идея как точно ще изглежда, защото тя беше за специален повод - наши приятели освещаваха своя нов дом. След много и най-различни идеи и опити за правене на покрива и керемидите, стигнах до този семпъл вариант с уреда за "накъдряне" на картон. С прозореца  и капаците се справих по-бързо, но перденцата неочаквано ме затрудниха и в резултат на това на места "зацапах"  с лепило :(.


Ключето и сърцето, скрити във вътрешността на картичката, носят своето послание заедно с пожеланията за любов, топлина, уют и благословеност в този дом.


Е, това е. Пожелавм ви успешна нова седмица, пълна с нови идеи и вдъхновения! Пожелавам ви любов и топлина!

6 коментара:

  1. Дел, много идейно, а това със скритото ключе ме впечатли особено.

    ОтговорИзтриване
  2. А на мен много ми хареса десенът на фона и в комбинация с къщичката ми напомня "Малка спретната къщурка...."Много мило чувство създава:).

    ОтговорИзтриване
  3. Уют, топлина и щастие, това усещам аз! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  4. Невероятно добра картичка за такъв повод, излъчва наистина уют, топлина, струи любов от нея! Много хубава идея, и перденцата супер гостоприемни!

    ОтговорИзтриване
  5. Картичка, пълна със символи и позитивна енергия! Много хубаво съчетание се е получило на хартията с къщичката! А за покрива-чудесен е станал, както и цялата картичка:)

    ОтговорИзтриване
  6. Много мило и топло излъчване има, както казват и останалите :) Със сигурност посланието ти ще докосне сърцата на получателите.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен и ще се радвам,ако го споделите!