Вятърът...



Вятърът духа където си иска и чуваш шума му, но не знаеш откъде идва и накъде отива.Tака е с всеки, който се е родил от Духа. Ев.Йоан 3:8

сряда, 31 август 2011 г.

НОВО

Здравейте!
Преди десетина дни получих отговорна задача - да направя поздравителна картичка за сватба. Това беше нещо "Ново" за мен, защото никога до сега не съм правила толкова "официална" картичка  и защото този ден е много специален. Беше предизвикателство да направя нещо стилно и елегантно. Използвах любимите си цветове - синьо и бяло. Не е нещо оригинално - идеята я бях мярнала някъде из нета, но пък се получи добре - поне според мен, а дали е така - ще кажете вие. И тъй като темата на  The Crazy challenge е "НОВО",  а това е картичка за едно НОВО семейство, което ще има свой НОВ дом, реших да ви я покажа.





Пожелавам ви нови красиви емоции, нови приятелства и нови вдъхновения!

П.П.   Ах, забравих да напиша посланието и сега го допълвам :
".............и ще бъдат двамата една плът. 
..............Прочее което Бог е съчетал, човек да не разлъчва "   Ев. на Матея  19:5,6



3 коментара:

  1. Много елегантна картичка,а посланието е чудесно-две сърца преплетени в едно се крият зад прозореца,поздравления!Желая ти,успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна е! Със замисъла си си й придала оригиналност, много нежна и наистина с прекрасно скрито послание! Великолепна е! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. Много красива, изискана,елегантна и стилна картичка!

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен и ще се радвам,ако го споделите!