Вятърът...Вятърът духа където си иска и чуваш шума му, но не знаеш откъде идва и накъде отива.Tака е с всеки, който се е родил от Духа. Ев.Йоан 3:8

понеделник, 29 август 2011 г.

БЛАГОДАРЯ

Колко много идеи, творения и вдъхновения съм пропуснала! Като разглеждам набързо блоговете, очите ми се радват на такава невероятна красота, която ме кара да се възхищавам на  таланта, идеите и неуморните ръце на всички момичета! 
Днес обаче не мога да не споделя с вас подаръците, които ми направиха две невероятни дами: Ива от Ivetfantasy  и Дони от Arty-mark. Наскоро имах рожден ден и те двете, тайно или случайно са се наговорили и ми сътвориха най-невероятните изненади. 
Слънчевото цвете, което грее от картичката на Доника, извади на бял свят усмивката ми още сутринта и тя стоя цял ден на лицето ми и разпръскваше радостта ми!
А днес, с малко закъснение ( благодарение на Български пощи ), получих поредната изненада - поздравителна картичка с невероятни пожелания и фантастичната Кутийка на Ива, 


от която се показа ефирно-нежна брошка - Роза. 

А ако можете - открийте разликите! Аз не можах!

А това е опит с колаж да придобиете представа за красивите творения на Ива.Благодаря ви, момичета! Направихте ме щастлива и усмихната, денят ми сияеше и беше слънчев! Радвам се, че ви познавам и имам честта да общувам с толкова интерсни, талантливи и креативни хора като вас! Пожелавам ви от сърце около вас винаги да има много топлина, доброта и любов!


1 коментар:

  1. Аааах, какви красоти, които напълно ти вярвам колко много положителни емоции са ти донесли за този така специален ден за теб! И тъй като съм пропуснала, малко на патеричка, но пък с огромни пожелания за здраве, любов, цветя и все повече такива мигове на щастие! Честит Рожден Ден!

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен и ще се радвам,ако го споделите!