Вятърът...



Вятърът духа където си иска и чуваш шума му, но не знаеш откъде идва и накъде отива.Tака е с всеки, който се е родил от Духа. Ев.Йоан 3:8

четвъртък, 17 ноември 2011 г.

Танц

Здравейте, момичета!
Все си мислех, че ще ми бъде трудно да направя картичка в черно и бяло! Но ето, че се получи доста добре според мен. Имам нужда обаче от вашия съвет, тъй като се колебая как да я довърша - с розичката "втъкната" в черния ширит или без нея?!!



На първата снимка розата е леко закрепена и затова се вижда дръжката. Снимките не са много качествени откъм светлина, но сутринта бързах и нямах време. Все пак бих се радвала на всяко мнение, препоръка или забележка.
Хубав ден от мен! Пълен с топлина и усмивки!

Днес 21. Ноември ви предствям окончателният вариант на картичката. :) Танц с цвете !



Веси, благодаря за идеята!
Желая ви успешна нова седмица, вдъхновение за творене и много любов!

8 коментара:

  1. На мен би ми седяла като акцент тази роза, в косата на балерината, или украса на кръста и, или на роклята:) Страшно завладяваща картичка:)

    ОтговорИзтриване
  2. Дел, днес явно сме на една вълна, черно-бяла.
    Картичката е невероятна, но ако мога да си позволя малък съвет и да се присъединя към Krasiana нека е в косата, но с цвят. Утре ще пусна и аз моята черно-бяла версия и ще чаквам с нетърпение твоя коментар.
    Много е емоционална и чувствена! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. Музика и танц в черно и бяло - разкошна комбинация! Хареса ми много!
    За цветето - ако решиш да е в косата, което за мен не е вариант, трябва да бъде достатъчно малко, за де не закрие цялата глава на балерината и да привлече вниманието повече към него. На мен ми харесва повече цветето да е върху дантелата, придава още повече стил, елегантност и нежност на картичката.

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря за отзивите ви, момичета! Снощи се чудех и пробвах различни варианти. Мисля, че ще се спра на идеята на Красиана. Получава се доста добре,когато розичката е като акцент върху роклята, поставена на кръста.Само, че Тони е права за големината на цветето - не трябва да е толкова голямо. Махнах няколко листенца и сега размерът е такъв, че се забелязва, но и не се натрапва.Когато е довърша, ще направя снимки и ще я покажа. А сега ви желая прекрасен слънчев ден! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Прелестна и много стилна картичка! Розата може да стои и в ръката на танцьорката, но на кръста май ще е най-добре.

    ОтговорИзтриване
  6. Веси, благодаря за идеята! Дойде тъкмо навреме! Розата стоеше добре и на кръста, но в ръката на танцьорката изглежда така, сякаш цветето я свързва публиката и тя играе за нея.

    ОтговорИзтриване
  7. Много е красива! И, наистина цветето в ръката на танцуващото момиче придобива особен смисъл.Много обичам картички с някакво внушение! :)

    ОтговорИзтриване
  8. Прекрасна е!
    Споделям мнението, че цветето в ръката на балерината е най-ефектно.

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен и ще се радвам,ако го споделите!