Вятърът...



Вятърът духа където си иска и чуваш шума му, но не знаеш откъде идва и накъде отива.Tака е с всеки, който се е родил от Духа. Ев.Йоан 3:8

сряда, 23 март 2011 г.

Отново за наградата и синьото море :)

Здравейте, посетители на блога ми! Вчера получих една неочаквана награда -изненада от Ива и малко със закъснение споделям този факт. Два дни не мога да осъзная идеята на тази игра и първоначално мислех да я подмина. Порових се назад и се опитах да открия какво цели тя и стигнах до блога на една англичанка и повече не ми се "ровеше". Това, което прочетох е, че всъщност целта е да се популяризират блогове с по-малко на брой последователи. 
Сега аз отново ще благодаря на Ива , че ме е включила в нейния списък с блогове и ще кажа, че съм безкрайно изненадана и впечатлена от това. 



Не смея да се лаская, че моят блог е "вдъхновяващ", а по-скоро ще изразя надеждата си, че нещо от това, което съм направила и показала, на някого е направило впечатление. Смятам, че като цяло няма такъв блог. Важно е съдържанието вътре в него. Опаковките понякога са лъскави, натъкмени с много панделки, цветенца и перлички, но не винаги това, което е вътре е красиво и те "грабва". Естествено това е въпрос на личен вкус и трябва да се научим да уважаваме различното.За мен най-важното обаче е нещата да се правят с вдъхновение и любов. 
Аз няма да посоча имена, но ще спазя второто условие да кажа 7 неща за себе си.
И така: 
1. Работя като счетоводител на свободна практика и се отскубвам от обсебващата сила на цифрите чрез правене на картички. Предпочитам обаче да правя картички с рециклирана хартия и хербаризирани цветя.
2.От известно време не гледам телевизия, а вместо това чета "книжни" книги и търся отговор на въпроса за смисъла на земния ни престой.
3.Харесва ми да  пиша и да споделям в блога си ( за съжаление не е особено често )   това, което ме вълнува .
4.От есента ходя на курс по английски - малко закъснях с това, но го правя с удоволствие.
5.Обичам да слушам музика по всяко време, докато работя или карам колата си, но не слушам чалга  .
6.Искам да отида в Италия за едно лято - малко нахално, но не пречи да си мечтая, нали!?! 
7.Искам да си купя професионален фотоапарат и да "съхраня"  нови моменти и красоти с него.

А аз нямам търпение за лятото, за синьото и бялото и затова за финал ще ви покажа нещо, което съм направила отдавна - една откопирана идея от нечий блог, но не помня кой.  



Очаквам с трепет слънцето и шума на морето и крясъка на чайките и смеха на децата и горещия пясък и белите облаци в лазурното небе, сирените на корабите ...........
Желая ви търпение и вдъхновение! Жялая ви да се откриете, за да сте в хармония със себе си! :)
.........И Иве, благодаря за поканата за срещата!!! 


1 коментар:

  1. Радвам се ,че сподели с нас любимите си неща.Пожелавам ти всичко за ,което мечтаеш да се сбъдне.И аз се надявам да се открия ,защото най-хубавото нещо е вътрешната хармония.За срещата ще пиша на моя блог.Желая ти спокойна и хубава вечер :)

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен и ще се радвам,ако го споделите!