Вятърът...



Вятърът духа където си иска и чуваш шума му, но не знаеш откъде идва и накъде отива.Tака е с всеки, който се е родил от Духа. Ев.Йоан 3:8

четвъртък, 17 март 2011 г.

Разделител с паус и дъх на море

Какво съвпадение?!!  Двете елши отправиха  Предизвикателство Паус , а аз преди няколко дни си направих разделител за книга, който  е точно по темата! Отдавна си бях купила синия картон и пауса с летящите чайки! Чакаха дълго, но когато донесох в къщи новата книга на Александър Секулов "Островът", те просто намериха своето място. А часовникът е опит за отПЕЧАТък на дървената фигурка закупена от магазинчето на Елшите. Използвах безцветното мастило за ембосинг и след това "напудрих" със синя пудра. Е, стана малко бледо, но пък на мен ми харесва и ме кара да си мечтая за синьото лято и слънце!









" Вдигаме се във въздуха. Островът под нас се смалява като ирис на птица. Мъдри и силни, уверени, каквито сме или поне мечтаем да бъдем, ние вече знаем, че в лятото няма време, а само светлина. Светлината е невидимият пясък в часовника на лятото. Вероятно затова най-голямата измислена мерна единица за пътуване в тъмния и пуст космос е светлинната година. И всяко лято, което пускаме в себе си със слънцето, ветровете и мириса на горещи треви, ни подарява светлинна година живот.
Ние сме птици и летим. "  
из   " Островът " на Александър Секулов

11 коментара:

  1. :-) Прекрасен е, малко носталгично към морето , но и с много надежда за лято!Много ми харесва изпълнението и идеята ти.

    ОтговорИзтриване
  2. много е красив! :) много `морски`:) особено ми харесва въженцето, много приятен акцент е.
    поздрави!
    Niili

    ОтговорИзтриване
  3. И на мен ми харесва:) Даже мисля, че отпечатъклът така е по-добре, отколкото ако беше по-наситен. Напомня ми на сянка от часовник.. :)а и много добре се връзва с чайките.... и фонът на блога ти :)

    П.П. Дали може да махнеш проверката с дума на коментарите, за да е по-лесно да си пишем?:)

    ОтговорИзтриване
  4. Гери,дори не съм забелязала, че не съм махнала проверката с дума. Наистина е дразнещо. Вече е без проверка. :)

    ОтговорИзтриване
  5. Е-е-е-е, и замирисва на море! Накара и мен да си мечтая вече за топлия пясък, шумът на вълните, чайките и топлия допир на слънчевите лъчи!

    ОтговорИзтриване
  6. Делани имаш това от мен и ще те чакам за срещата:http://ivetfantasy.blogspot.com/2011/03/blog-post_22.html

    ОтговорИзтриване
  7. Напомня ми за вкъщи- за Созопол...направо ги чувам тези чайки...Напоследък страшно много си падам по изчистените и семли творения. Много ми допада това, че на повечето семпли неща по-лесно се вижда, че са handmade. Поздравявам те за свежарския стил:)(както сама си го нарочих:)

    ОтговорИзтриване
  8. Здравей, разгледах всичко до момента и твоя проект е прекрасен, много ми харесва и се надявам да спечелиш наградата. Желая ти успех.

    ОтговорИзтриване
  9. Блаодаря на всички, които сте се отбили и дори поспряли в моя блог! Благодаря, че сте отделили от времето си, за да споделите своето мнение! Този "морски" разделител ще ме зарежда със спомените за морето и мечтите за простор и безбрежност!!! Благодаря, още веднъж и ви желая красиви мечти! :)

    ОтговорИзтриване
  10. И на мен много ми харесва цялото излъчване и послание, което носи визията на разделителя. Лек, ефирно носещ се през времето ..

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен и ще се радвам,ако го споделите!