Вятърът...



Вятърът духа където си иска и чуваш шума му, но не знаеш откъде идва и накъде отива.Tака е с всеки, който се е родил от Духа. Ев.Йоан 3:8

събота, 30 април 2011 г.

АХ, ТАЗИ ПРОЛЕТ....


Малък цветен пролетен разказ в снимки на....




Червеното Лале



Влюбчивото Коконче 



Слънчевото Глухарче


Ароматния Шибой

  
Напъпилата Ябълка


Цъфналата Вишна


Заплетеното Слънце в клоните на Прасковата


Лазурното Синьо Небе и Животворната Светлина.

неделя, 24 април 2011 г.

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ



НЕКА МИР И СВЕТЛИНА ДА ИЗПЪЛВАТ ДУШИТЕ ВИ! НЕКА ВЯРАТА ВИ БЪДЕ СИЛНА! НЕКА ЛЮБОВТА ДА ПРЕБЪДВА И ДА ПРЕЛИВА В СЪРЦАТА ВИ! С БОЖИЯ БЛАГОСЛОВ ТВОРЕТЕ ДОБРИТЕ СИ ДЕЛА!

19. А вечерта в тоя ден, първи на седмицата, когато вратата на къщата, дето се бяха събрали учениците Му, стояха заключени, поради страх от иудеите, дойде Иисус, застана посред и им казва: мир вам!
20. И това като рече, показа им ръцете и нозете и ребрата Си. Учениците се зарадваха, като видяха Господа.
21. А Иисус пак им рече: мир вам! Както Ме Отец прати, тъй и Аз ви пращам.
22. И като рече това, духна и им казва: приемете Духа Светаго.
23. На които простите греховете, тям ще се простят; на които задържите, ще се задържат.

ЕВАНГЕЛИЕ ОТ ЙОАН гл.20, 1:31

сряда, 20 април 2011 г.

БИЖУ ОТ НЕТИ

Едва ли някой, който знае какви красоти прави  Нети, ще се изненада като види снимките по-долу. Днес си получих поръчката, която й бях направила  и когато отворих опакованата с розова панделка бяла кутия  ахнах, макар да знаех от предварително изпратените ми снимки, какво бижу ще нося през лятото.


Цветето, което виждате е Камелия, а камъните са от розов кварц. В действителност колието е много по- красиво, но с моите умения на фотограф и с възможностите на Samsung-а ми придобивате лееека предства за бижуто. И в добавка, за да е по-голяма изненадата ми, получих и една нежно- розова и много сладурска картичка.


Искам да благодаря на Нети за красотата, която създава и споделя с нас и да й пожелая Вдъхновението  и Любовта да  бъдат винаги нейни спътници !



понеделник, 18 април 2011 г.

Виолетова картичка за Цветница

Споделям с вас една "виолетова" картичка с виолетки, направена специално за най-красивия пролетен празник на цветята и за моята приятелка Вили. :)
И макар Цветница вече да отмина, желая на всички цветно настроение и радост от Живота!










понеделник, 4 април 2011 г.

В очакване на ЦВЕТНИЦА

Пролетта устремно се е втурнала да разхубавява Земята и заедно с Вятърът пробуждат треви, цветя, дървета и карат птиците да пеят песни на Слънцето! Карат и нас да се усмихваме и да приветстваме с радост вечно възраждащия се Живот, да очакваме топлината и Светлината, да се изпълваме с Надежда и Любов, да се радваме на Красота на Природата и с възхищение и да отправяме поглед към Новото Начало, към което е поело всяко Божие творение!
И понеже наближават Светли празници на които почитаме Спасението и Възраждането, съпроводени с красотата на цветята, ви представям една кратка серия от картички с ръчна хартия и цветя в очакване на Цветница.

Здравец за здраве :)

Невен и Маргарита за усмивки :)
Теменужки за Верни дружки :)
Роза (с) от Любов



Желая Ви пролетно настроение, Светлина и Любов в сърцата и душите Ви !